Takaisin etusivulle

Matkoja mielikuvituksen ihmemaihin: Kirjavillan taideterapiaryhmistä

Minussa palaa Uudet taideterapiaryhmät aloittavat sitä mukaa kuin tulijoita on, laita viesti tai soita, jos olet kiinnostunut! Tarkempi ajankohta koetetaan sovitella ryhmän kesken niin, että se sopisi mahdollisimman hyvin mahdollisimman monelle. Valmiita ryhmävaihtoehtoja on kaksi:

Kahdeksan ryhmäkerran matka taiteen ja mielikuvituksen ihmemaahan maksaa materiaalikuluineen 340 €. Jokainen tapaaminen kestää 3 tuntia. Käytämme ekspressiiviseen tapaan monia taidemuotoja, kuvaa, kirjoittamista, liikettä ja draamaa, kaikkea mahdollisimman vähän mitään osaten, mahdollisimman paljon mielijohteita seuraten. Ryhmään otetaan 4-8 osallistujaa.

Toinen vaihtoehto on sitten La Loba... sadun ja sielun maailmojen ikiaikainen viisaus, jota etsimme myös käsityöntaiteellisin keinoin. La Lobakin käynnistyy, kun 6-8 osallistujaa on koossa. Ekspressiivinen taidetyöskentely erilaisilla käsityön taiteen menetelmillä on Kirjavillan erikoisuus, näistä menetelmistä Kirjavillaisin on kirjansidonta, joka on tavalla tai toisella mukana lähes joka ryhmässä, sitoo ja kokoaa. Ekspressiivisesti tehden ei kuitenkaan painoteta menetelmiä tai tekniikkaa; ohjaan ja näytän, miten tehdään mitä sattuu. Syntyy mitä syntyy, se on aina hyvä, aina se puhuu, usein se yllättää. La Loba kokoontuu kymmenen kertaa, joista 2-3 on pitempiä, päivän mittaisia työskentelyjä. Jakson hinta on 450 € ja lisäksi 30 € materiaalikuluja.

Ryhmät kokoontuvat Tampereen keskustassa Kirjavillan omassa ryhmätilassa, ihanan luolamaisessa paikassa, jossa aika kuuluu pysähtyvän. Sijainnin löydät yhteystiedoista, joita tarvitset myös kysyessäsi lisää ja ilmoittautuessasi mukaan. Olet villanlämpimästi tervetullut! Hyvin voin ohjata ryhmää muuallakin, suunnitella omanlaisen työskentelyjakson, ehdota!

Sivun ylälaitaan