Takaisin etusivulleSatukirjat selkäpuolelta

Satusia
Pikkuisia satuja päivä-, ilta- ja yökäyttöön

Satuset ovat pikkuisia satuja, höyhenenkeveitä sanoja, kevään­tuoksuisia tuulahduksia toisista maailmoista, mielimaailmoista ja kuvatuksista, jotka kuiskivat korviimme uskallusta olla mitä olemme, lentää valoa päin.

Satusia on merkillinen satukirja, sillä jokainen sen pikkuisista saduista on tosi. Tämä on ymmärrettävä satumaisesti. Vanhan kirjan kotelosta lentoon lähtevät perhoset tai unelmien varjokauppa lentävine varjoineen, puhumattakaan puistosta, jossa kaikki on alas ylöisin, ovat niin totta kuin vain maailmani mahdollisuudet kuvitteleva mieli on tosi. Satuset tekevät totta unelmiin uskomisesta, tärkeää omanlaisena olemisesta, omaan parveen palaamisesta. Itse kannan Satusia kaulassani minne menenkin - uskallatko sinä? Haluatko sinä?

Satukirja huopakantisena

Olen kirjoittanut Satuset viime vuosien varsiin kukkimaan, moni niistä on syntynyt keskelle taideterapeuttista tekemistä. Sidoin sadut ensin pikkuiseksi korukirjaksi, jonka voi ripustaa kaulaan ja kantaa mukanaan uskona toisiin todellisuuksiin. Näistä korukirjoista on kuvia ja lisää tietoa täällä.
Satukirja nahkakantisena Satukirja nahka-paperikantisena Satukirja kluuttikantisena Satusia voi tilata myös isompana kirjana, noin 8 x 13 cm:n kokoisena. Kirjaan voi valita kansimateriaaliksi nahan, huovan, kankaan, paperin, mikä ettei itse maalaamasi tai omasi muuten. Kirjan hinta on kankaalla (kluutilla) tai kankaalla+paperilla päällystettynä 98 euroa, nahkakantisena tai huovalla päällystettynä 108 euroa. Voit tulla katsomaan mallikappaleita ja valitsemaan materiaalit, tarkista vain ensin, että olen paikalla, ks. yhteystiedot

Sivun ylälaitaan